Despre noi

Din dorinta de a aduce ceva nou pentru iubitorii sportului ne propunem sa comercializam pe piata romaneasca o gama larga de produse cunoscute pentru calitatea lor, toate in domeniul sportului, atat indoor cat si outdoor prin intermediul magazinului online www.ianysport.ro. Ne expunem produsele intr-o maniera cat mai placuta si accesibila pentru a va ajuta sa luati o decizie informata privind produsele dorite. Dispunem de o gama variata si completa de produse. Toate produsele oferite spre vanzare sunt noi si contin garantia oferita de catre producator.

Ianysport.ro este distribuitor autorizat a mai multor tipuri de echipamente sportive ale brand-urilor: JemSz, Gala, Gedo, Macron, Luanvi, Tremblay si Roly. Ne adresam atat cluburilor si asociatiilor sportive din Romania, dar si amatorilor de orice sport. Furnizam si realizam la comanda echipamente sportive special la un pret ce bate concurenta.

Categoriile principale: echipamente sportive, dotari si accesorii sportive pentru fotbal, rugby, volei, handbal, baschet, tenis. La cererea clientilor putem realiza un design personalizat pentru imprimarea echipamentelor.

Unic distribuitor in Romania al brandului Gala.

Unic distribuitor in Romania al brandului JemSz.

Distribuitor autorizat marca LUANVI: comercializam echipamente sportive pentru sporturi de echipa (fotbal, baschet, handbal, volei), dar si pentru sporturile individuale (tenis, ciclism, atletism) la care se adauga linia special realizata pentru timpul liber si prezentare. Echipamentele putand fi personalizate si imprimate dupa cerintele clientului.

Distribuitor autorizat marca MACRON.

Distribuitor oficial marca TREMBLAY: comercializam echipamente si accesorii sportive pentru cluburi sportive, asociatii si scoli cu profil sportiv.

Distribuitor oficial marca ROLY: comercializam echipamente timp liber, casual, sport.

Cine suntem?

IanySport.ro este unic importator pentru brand-urile: JemSz si Gala, reprezentant al brand-urilor: Gedo, Macron, Luanvi, Tremblay si ROLY pe piata din Romania. Oferim echipamente sportive si accesorii la un pret imbatabil.

Ce comercializam mai exact?

Printre categoriile principale comercializate pe site-ul nostru se regasesc: echipamente sportive pentru copii si seniori, dotari si accesorii sportive pentru fotbal, baschet, rugby, volei, handbal si tenis.

De ce noi?

Pentru ca furnizam si realizam la comanda echipamente sportive realizate prin sublimare la un pret ce bate concurenta. Oferim servicii de imprimare a echipamentului sportiv la un pret minim: imprimare numere, nume, logo-uri si steme.

Oferte fara concurenta pentru cluburi si asociatii sportive! Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0733.195.866.