Termeni si conditii de utilizare

Accesul pe acest site se face gratuit.

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate.Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de www.ianysport.ro. Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.ianysport.ro. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. www.ianysport.ro isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile.

Documente contractuale:

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.ianysport.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul).

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

Drepturi de autor:

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea www.ianysport.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.Continutul site-ului www.ianysport.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor www.ianysport.ro.

Garantii si limitari:

Reclamaţiile cu privire la eventuale defecte ale produselor se rezolvă conform legii în vigoare.
Cumpărătorul are obligaţia de a verifica marfa imediat după preluarea ei, fără amânare nejustificată, şi de a înştiinţa de îndată vânzătorul despre eventualele defecte prin e-mail sau telefonic.
Garantia nu se aplica la : uzura normală datorată folosirii produsului, defectele cauzate de folosirea incorectă a produsului, defectele cauzate de depozitarea incorectă a produsului.
www.ianysport.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
www.ianysport.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.
www.ianysport.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.ianysport.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

Garanţia produselor:

Toate produsele au garanţie conform legilor în vigoare din România (pentru majoritatea produselor 1 an de zile). Dacă producătorul acordă o garanţie mai mare, acesta va fi trecut pe etichetele produsului.

Garanţia produselor se referă la defecţiuni de fabricaţie şi vicii ascunse, nu se oferă garanţie în cazul folosirii necorespunzătoare a produsului, sau pentru părţile consumabile.

În cazul în care apar probleme de garanţie te rugăm să ne contactezi pentru a găsi cea mai bună soluţie în vederea remedierii sau înlocuirii produsului. Te rugăm nu trimite înapoi nici un produs până nu ai confirmarea noastră.

În cazul returnării unui produs pentru schimbare, sau returnare definitivă (ex. nu corespunde mărimea sau culoarea), te rugăm să trimiţi produsul în ambalajul original, cu toate etichetele, curat si fără urme de folosire. Costul returnării va fi suportat de cumpărător iar returnarea banilor dacă este cazul se va face în termen de max 30 de zile de la primirea produsului.

Conditii comerciale:

www.ianysport.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele/preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile si produsele oferite.

Utilizare Improprie si Raspunderi

Clientul se obliga ca:

  1. Nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/sau prin intermediul acestui site web;
  2. Nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul 'negarea serviciului'. Utilizatorii care violeaza securitatea acestui site pot fi actionati in instanta, civil si penal;
  3. Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze www.ianysport.ro in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciilor www.ianysport.ro de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de www.ianysport.ro ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor Termeni si Conditii.

Securitate

Toate datele personale a cumpărătorului sunt considerate a avea caracter privat şi confidenţial. Datele sunt salvate în cea mai mare siguranţă pe serverele noastre protejate şi nu sunt accesibile terţelor persoane. Singura excepţia o constituie societăţile de transport externe (de ex. poşta Română) sau societăţile care se ocupă de comerţul produselor.Cumpărătorul poate schimba datele salvate odată cu înregistrarea în sistem, prin accesarea contului de utilizator.La cererea telefonică sau prin e-mail a cumpărătorului, toate datele cu caracter personal ale acestuia vor fi şterse din baza de date.Informaţiile primite de la Cumpărător sunt salvate şi păstrate în conformitate cu prevederile legale aplicabile în România, şi îndeosebi cu cele ale Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Clientul accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii:

Prin luarea la cunostinta a Termenilor si Conditiilor clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea www.ianysport.ro de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.