Livrare si plata

Modalitati de plata:

  1. Ramburs - pentru comenzile de pana in 500 de lei.
  2. Plata in avans prin OP sau transfer bancar.

Modalitati de livrare:

  1. Posta Romana - pentru plata ramburs, cost transport 10 - 15 lei.
  2. Fan Courier - pentru plata ramburs, cost transport 21 lei primul kg + 1 leu pt. fiecare kg suplimentar ( tarif extra de 1 leu/km pentru cei care nu sunt in raza de actiune a firmei de curierat ).
  3. Ridicare de la sediu a produselor.

Perioada de livrare la produsele: Macron, Luanvi, JemSz, Gala, Tremblay si Roly este de 10 zile lucratoare in limita stocului disponibil, pentru produsele ce nu se afla in showroom-ul nostru.

La modelele specials (modelele realizate prin sublimare/transfer la cerinta clientului), perioada va fi mentionata in urma semnarii unui contract. Politica de Returnare a Produselor :

Conform legislatiei din Romania puteti să returnati produsele cumparate de pe ianysport.ro în termen de 14 zile de la cumpărarea lor. Mai multe informaţii găsiţi aici:

Produsul trebuie returnat, in ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile si documentele de care dispune si cu care a fost expediat de magazinul nostru. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportata de catre cumparator. In cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie, sau deteriorari în timpul transportului vă rugam să ne contactati în maxim 24 de la primirea coletului.

Garantia produselor este oferita de producator.