Tricou termic cu guler ALPHA PLUS

72 lei

375 Produse

Lenjerie de corp - Tricou termic cu maneca lunga si guler barbati.

Recomandat pentru practicarea sportului de performanta si antrenament.

Confortabil si usor,respirabil si termoreglare,uscare rapida,antialergic.

Material: 96% Poliamida - 4% Elastan.

Design: Body Fit.

Mai mult

Active Skin - este un proiect al Macron Technical Underwear si este impartit in trei linii de produse: Alpha, Beta si Gamma. Fiecare linie este produsa din microfilamente cu diferite proprietati: respirabilitate, termoregularitate, hipoalergenice sau bacteriostatice.

In general aceste microfilamente sunt folosite pentru obtinerea articolelor de imbracaminte de inalta calitate care permit atingerea unor nivele de inalta performanta fara a sacrifica greutatea produsului sau confortul oferit de acesta. Transpiratia este inlaturata rapid de pe piele si transferata catre exteriorul tesaturii, oferind corpului o senzatie de prospetime. Aceste articole de imbracaminte sunt foarte rezistente si ajuta la reglarea temperaturii corpului, dar au si proprietati bacteriostatice exceptionale care protejeaza pielea de bacterii si praf.

Meryl Fiber - Sistem de fibre complet inovativ si versatil. Este produs pentru uscare rapida si confort exceptional in activitatile atletice.

Macron este un brand italian de prestigiu, cu sediul in Crespellano-Bologna. Macron este unul din liderii europeni in productia de echipament sportiv. Macron functioneaza in trei domenii principale de afaceri: echipament si accesorii pentru echipe profesionale si de amatori (bachet, fotbal, volei, baseball, handbal, rugby); Ofera echipamente sportive profesionale, imbracaminte pentru timpul liber si accesorii pentru suporterii cluburilor sponsorizate de Macron.