Maiou termic dama GAMMA

93 lei

90 Produse

Lenjerie de corp - Maiou termic dama.

Recomandat pentru practicarea sportului de performanta si antrenament.

Confortabil si usor,respirabil si termoreglare,uscare rapida,antialergic,bactereostatic.

Material: 48% Poliamida - 47% Polipropilena - 5% Elastan.

Design: Body Fit.

Mai mult

Active Skin - este un proiect al Macron Technical Underwear si este impartit in trei linii de produse: Alpha, Beta si Gamma. Fiecare linie este produsa din microfilamente cu diferite proprietati: respirabilitate, termoregularitate, hipoalergenice sau bacteriostatice.

In general aceste microfilamente sunt folosite pentru obtinerea articolelor de imbracaminte de inalta calitate care permit atingerea unor nivele de inalta performanta fara a sacrifica greutatea produsului sau confortul oferit de acesta. Transpiratia este inlaturata rapid de pe piele si transferata catre exteriorul tesaturii, oferind corpului o senzatie de prospetime. Aceste articole de imbracaminte sunt foarte rezistente si ajuta la reglarea temperaturii corpului, dar au si proprietati bacteriostatice exceptionale care protejeaza pielea de bacterii si praf.

Dryarn - Microfibra propilenica cu un nivel ridicat de performanta. Este un produs inovativ foarte rezistent, usor, izolator si in acelasi timp igienic, confortabil si ecologic. 

Meryl Fiber - Sistem de fibre complet inovativ si versatil. Este produs pentru uscare rapida si confort exceptional in activitatile atletice.

Macron este un brand italian de prestigiu, cu sediul in Crespellano-Bologna. Macron este unul din liderii europeni in productia de echipament sportiv. Macron functioneaza in trei domenii principale de afaceri: echipament si accesorii pentru echipe profesionale si de amatori (bachet, fotbal, volei, baseball, handbal, rugby); Ofera echipamente sportive profesionale, imbracaminte pentru timpul liber si accesorii pentru suporterii cluburilor sponsorizate de Macron.