Maiou baschet STAR

42 lei

225 Produse

  • Tricou baschet fara maneci.
  • Recomandat pentru antrenament.
  • Material: Jacquard - Polyester.
  • Structura multifilament a tesaturii ajuta materialul sa respire oferind confort maxim.
  • Toate culorile si marimile conform catalogului.

Mai mult

Poliesterul are rezistenta impotriva sifonarii, nu se decoloreaza repede si este mai durabil.

Luanvi este un brand spaniol care produce in prezent echipamente si imbracaminte pentru fotbal, baschet, volei. Sediul central al acestui brand se afla in orasul Paterna, Spania.

Multifilament : Tesatura din fibre foarte subtiri, ce ofera un confort sporit ca atingerea matasii, pe suprafata de contact. Ofera o mai buna respiratie a corpului si o uscare rapida a materialului.
Perspire : Membrana tesutului este special laminata ajutand la circulatia aerului. Ofera un confort sporit si mai putina umiditate.
Cool Skin : Material special realizat care ajuta transpiratia sa iasa din tesatura, accelerand astfel uscarea materialului.Cool Skin : Material special realizat care ajuta transpiratia sa iasa din tesatura, accelerand astfel uscarea materialului. Cool Skin : Material special realizat care ajuta transpiratia sa iasa din tesatura, accelerand astfel uscarea materialului.
Flatlock : Tehnica de cusut speciala pentru a evita iritatiile pielii. Marele avantaj este confortul sporit si reducerea frecarii cu suprafata de contact.