Deși sunt total diferite în aparență, voleiul și handbalul se aseamănă deosebit de mult prin mișcările și activitatea specifică jucătorului. Din acest motiv, există câteva elemente de echipament comune sau asemănătoare. Cumpără-ți următoarele articole și vei putea juca atât volei, cât și handbal cu plăcere, oricând vei dori.

Jucate preponderent în interior, atât voleiul, cât și handbalul presupun mișcări alerte, scurte și precise. Astfel, aderența față de podea și desprinderea ușoară de aceasta sunt elemente cheie ale jocului oricărui participant. Ele pot fi cu ușurință asigurate de o pereche de pantofi sport cu talpă din cauciuc foarte rezistent la frecări. Ea te va lipi te sol atunci când vei avea nevoie de stabilitate, iar ușurimea încălțărilor te va lăsa să te ridici în aer pentru săriturile de atac.

Toți sportivii adevărați au în garderobă cel puțin un costum de trening. Adevărul este că acesta îți ușurează semnificativ viața, mai ales atunci când e potrivit condițiilor meteo sau a celor de interior. Îl poți purta deasupra echipamentului de joc, între seturi sau atunci când ești în rezervă, pentru a-ți menține constantă temperatura corpului. De asemenea, este cel mai comod de purtat înainte și după jocuri, oferindu-ți și acea alură de sportiv pasionat. Ai grijă doar să optezi pentru un costum din materiale mai groase pentru sezonul rece.

Pantofii sport, echipamentul de joc, genunchierele, prosopul, sticla de apă, gustările. Acestea sunt doar câteva din lucrurile de care nu te poți lipsi la un antrenament obișnuit de volei sau handbal. Dar unde le pui pe toate? Se ivește astfel o altă necesitate – cea a unei genți de sport. Dincolo de stil și aparență, astfel de genți sunt apreciate pentru funcționalitatea lor. Buzunarele numeroase și compartimentele încăpătoare te ajută să cari tot ce ai nevoie până la sala de antrenamente.